Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Archos Αποκάλυψε Το Android Tablet/eReader Arnova GBook

Ένα ακόμα φθηνό tablet/eReader έχουμε από την Γαλλική εταιρία, το Archos Arnova GBook, με το λειτουργικό σύστημα της Google και 7άρα οθόνη.

Το Arnova GBook διαθέτει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 800 x 480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 1GHz (Cortex A8), 1GB RAM, 4GB χωρητικότητα και δυνατότητα αναπαραγωγής 1080p βίντεο. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.0 Ice Cream Sandwich αλλά δεν έχει λάβει πιστοποίηση από τη Google, άρα δεν υπάρχει και πρόσβαση στο Google Play.

Η εταιρία επικεντρώνεται με το Arnova GBook στην ανάγνωση βιβλίων, υποστηρίζοντας αρχεία EPUB και PDF, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που χρησιμοποιούν “Adobe DRM”. Βέβαια όποιος θέλει να αγοράσει βιβλία από το tablet/eReader, θα πρέπει να στραφεί στο κατάστημα της Archos ή να τα “φορτώσει” από τον υπολογιστή του.

Το Archos Arnova GBook δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει και την τιμή του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: