Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η ASUS Αποχαιρετά Το Windows RT Λόγω Κακών Πωλήσεων

Asus Vivo Tab TC

Η κακή απόδοση των πωλήσεων της πλατφόρμας του Windows RT, το οποίο η Microsoft ήλπιζε ότι θα κάνει τη διαφορά στην αγορά των tablet, ανάγκασε την ASUS να ανακοινώνει ότι παύει να φτιάχνει tablets που το τρέχουν.

Από τώρα και στο εξής, η ASUS θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε συσκευές με Intel επεξεργαστές, οι οποίες θα τρέχουν και την πλήρη έκδοση του Windows 8. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας, Jerry Shen, το Windows 8 έχει ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, χάρη στην υποστήριξη των κανονικών desktop εφαρμογών, καθώς και συμβατότητα με παλαιότερες εφαρμογές.

Και η ASUS έχει απόλυτο δίκιο. Ούτε η ίδια η Microsoft με τις πολλαπλές διαφημίσεις και μία καταπληκτική συσκευή, το Surface, δεν μπόρεσε να πουλήσει πολλά κομμάτια και είχε χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια απώλεια. Περισσότερα εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: