Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η AVG κυκλοφορεί το πρώτο antivirus για WP κινητά [Ενημερωμένο]

Η AVG Mobilation κυκλοφόρησε το πρώτο antivirus για Windows Phone κινητά. Η δωρεάν “σουίτα” της AVG συνδυάζει το AVG Safe Search μαζί με το σαρωτή για υιούς.

Μέσα στην εφαρμογή υπάρχει το File Scanner, το οποίο σαρώνει τους ιούς που εμφανίζονται σαν αρχεία (όπως τραγούδια και μουσική) που είναι αποθηκευμένα στο κινητό και αν βρει οτιδήποτε, το διαγράφει. Υπάρχει επίσης το Safe Search που δείχνει τις βαθμολογίες της ασφάλειας των ιστοσελίδων πριν να τις επισκεφτούμε και το Safe Surf, το οποίο ελέγχει τις ιστοσελίδες σε πραγματικό χρόνο, προτού τις επισκεφτούμε και μας αποτρέπει από τη πρόσβαση σε τοποθεσίες που θεωρούνται επικίνδυνες από το λογισμικό.

Το AVG διατίθεται δωρεάν στο Marketplace και έχει μέγεθος περίπου 5 MB.

Ενημέρωση: Η Microsoft αποσύρει το AVG antivirus από το Marketplace!

Πηγή: Neowin

Μοιράσου το με τους φίλους σου: