Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Beats Ανακοίνωσε Νέα Studio Ακουστικά Στα $299

Beats Studio 2013

Η Beats ανανέωσε τα περίφημα ακουστικά της, Studio. Τα ακουστικά κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2008 και η εταιρία τόσα χρόνια τα βελτίωνε. Έτσι ήρθε σήμερα με τα νέα Studio που είναι 13 γραμμάρια ελαφρύτερα (263 γρ.) με βελτιωμένη εργονομία και πλέον η ανάγκη για μπαταρίες δεν υπάρχει, αφού οι μπαταρίες που έπρεπε να αλλάζεις συνεχώς αντικαταστάθηκαν με μία επαναφορτιζόμενη Li-Ion που προσφέρει 20 ώρες συνεχόμενης μουσικής (η φόρτιση γίνεται μέσω microUSB και μπορείς να δεις την στάθμη). Επιπλέον, έχει βελτιωθεί η ακύρωση θορύβου και είναι τώρα σε δύο στάδια – το ένα για να μην ακούς άλλους θορύβους κατά την διάρκεια μουσικής, και ένα για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ακουστικά σαν ωτοασπίδες. Τέλος, η εταιρία έχει ένα νέο DSP, το Beats Acoustic Engine (BAE), που στοχεύει στην «ισορροπία, την ακρίβεια και το συναίσθημα». Φυσικά ο σχεδιασμός είναι αλλαγμένος και μπορείς να αγοράσεις τα νέα Studio σε λευκό, μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Στα καταστήματα θα έρθουν τον Αύγουστο με τιμή $299, αν και δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν Ελλάδα και σε ποια τιμή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: