Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Beats Θέλει Να Σταματήσει Την Συνεργασία Της Με Την HTC

HTC One hands-on

Την απόφαση να εξαγοράσει το ποσοστό της που έχει η HTC αποφάσισε η Beats Electronics, όπως ισχυρίζεται η Wall Street Journal, και να βάλει τέρμα στην συνεργασία που είχαν οι δύο εταιρείες.

Η HTC απέκτησε το 51% της Beats έναντι 309 εκατομμυρίων δολαρίων το 2011, αλλά πούλησε το 25,5% το 2012 ξανά στην Beats. H Beats αποφάσισε να αγοράσει και το υπόλοιπο ποσοστό με σκοπό να βρει νέους συνεταίρους που θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της εταιρείας να πάει πιο ψηλά.

Μέχρι τον Ιούνιο το ποσοστό της Beats στην αγορά των ακουστικών στην Αμερική ήταν 59%, με κέρδη 1 δισεκατομμύριο για το 2012. Αντίθετα, η HTC για τον περασμένο χρόνο μόνο ζημιές είχε να καταγράψει και μάλλον δεν είναι ο συνεργάτης που θέλει η εταιρεία του Dr. Dre.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: