Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Ανακοίνωσε Το Q5, Το Οικονομικότερο BB10 Με QWERTY

BlackBerry Q5

Σήμερα η BlackBerry ανακοίνωσε στο πολυ-αναμενόμενο για τους προγραμματιστές BlackBerry Live το πολυ-αναμενόμενο R10 με την τελική ονομασία Q5, το αδερφάκι του Q10 για τις αναδυόμενες αγορές. Φυσικά και αυτό έχει QWERTY πληκτρολόγιο, αλλά και την 3,1-ιντσών οθόνη του αδερφού του για να δείχνει το BlackBerry 10 ωραία. Στη πλευρά του hardware δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο απολύτως, αλλά για μία low-end συσκευή που τρέχει ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα μην περιμένετε ούτε τίποτα απογοητευτικό, ούτε τίποτα εντυπωσιακό. Θα κυκλοφορήσει στην Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία σε ροζ με μαύρο, λευκό-μαύρο, μαύρο και κόκκινο-μαύρο από τον Ιούλιο. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: