Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Δοκιμάσει Ξανά Το Porsche Design Με Το P’9982

BlackBerry Porsche Design P'9982 leak

Ποιος θυμάται την σειρά Porsche Design της BlackBerry; Σίγουρα μερικοί. Ποιος όμως είχε αγοράσει τέτοια κινητά; Σίγουρα κανένας. Ο λόγος ήταν η υπερβολικά υψηλή τιμή. Αυτή τη σειρά φαίνεται να μην έχει εγκαταλείψει η εταιρία του Καναδά.

Τα παιδιά του Tinhte δεν κάνουνε τίποτα άλλο από το να διαρρέουν νέα πράγματα εταιριών. Αυτή τη φορά ‘θύμα’ όπως καταλαβαίνετε είναι η BlackBerry και το νέο της κινητό P’9982. Στις φωτογραφίες που ανέβασαν τα παιδιά βλέπουμε την Porsche Design έκδοση του Z10 φτιαγμένη από ανθρακονήματα και κάποιες άλλες παραλλαγές για να φαίνεται πιο πολυτελές και να ‘δικαιολογεί’ την τρομερά υψηλή τιμή του.

Το BlackBerry Porsche Design P'9982 θα τρέχει το BlackBerry 10 με κάποιες τροποποιήσεις που παραμένουν άγνωστες και θα έχει τιμή $2,000 ή ακόμα υψηλότερη. Ακόμα δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ονομασία, το λειτουργικό και την τιμή και ίσως οι ίδιες οι φωτογραφίες να μην είναι αληθινές. Όμως το Tinhte βγαίνει συχνά σωστό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: