Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Επιβεβαιώνει Ενδεχόμενο Εξαγοράς Της Εταιρίας

BlackBerry Q10 TC

Θυμάσαι την φήμη περί εξαγοράς της BlackBerry; Μόλις λίγες ημέρες αργότερα και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ορισμένες πολύ σημαντικές συζητήσεις λαμβάνουν πράγματι χώρα.

Σε ένα δελτίο τύπου, η καναδική εταιρεία κατασκευής smartphone αποκάλυψε ότι μια επιτροπή έχει συσταθεί για να αναζητήσει ‘στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις’ για να ωθήσει το BlackBerry 10, οι οποίες θα μπορούσαν να περιλαμβάναν τη συγχώνευση, την πώληση της εταιρείας ή τη μετατροπή της BlackBerry σε ιδιωτική.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι κάτι θα αλλάξει σε αυτή την εταιρία, όμως ξέρουμε για τα καλά ότι οι πωλήσεις είναι μέτριες, ο συνιδρυτής της αποχώρησε, μέλη αποχωρούν, γίνονται μαζικές απολύσεις και ο CEO Thorsten Heins ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να είναι και ακραίες.

Εμείς αυτό που θα θέλαμε να γίνει είναι να αγοραστεί η BlackBerry από κάποια εταιρία, όπως η Dell ή η Lenovo που ακούγονται στις φήμες, και αυτή η εταιρία να χρηματοδοτήσει για νέες εντυπωσιακές συσκευές και να ρίξει πολλά λεφτά στην προώθηση της πλατφόρμας. Ή και να στραφούν σε άλλες λύσεις, όπως Android ή Windows Phone. Τι λέτε;

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: