Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Επιστρέφει Στο BlackBerry 7 OS Με Το 9720

BlackBerry 9720

Η BlackBerry προηγουμένως είχε πει ότι θα λανσάρει ένα νέο BlackBerry 7 smartphone πριν από το τέλος του έτους, και τώρα φαίνεται ότι έχουμε κάποιες φωτογραφίες και τις προδιαγραφές της συσκευής, του BlackBerry 9720. Αυτό, όπως τα περισσότερα BlackBerry 7 smartphones, έχει full QWERTY πληκτρολόγιο και σχεδιασμό παρόμοιο με το BlackBerry Q5, ένα BlackBerry 10 κινητό (το αριστερό στην φωτογραφία). Το 9720 έχει BBM κουμπί, 3G, 1450mah μπαταρία (JS1) και 105,8MB μνήμη RAM. Αυτά γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το νέο BlackBerry 7 κινητό με αυτό το παλιό λειτουργικό. Λογικά θα κοστίζει κάπου στα 200€ και θα είναι το πιο φθηνό κινητό της BlackBerry για το 2013, μετά το Q5.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: