Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Ετοιμάζει 2 Νέα Smartphones Και Tablet Για Φέτος

Leaked BB10 Roadmap

Φέτος ανακοινώθηκαν δύο νέες συσκευές από τη BlackBerry, το Z10 και το Q10. Τώρα ένας λογαριασμός στο Twitter αποκάλυψε ένα υποτιθέμενο χάρτη πορείας της εταιρίας. Σε αυτόν φαίνεται πως η BB ετοιμάζει δύο νέα smartphones για φέτος και ένα tablet.

Τα smartphones ονομάζονται BlackBerry U10 και R10 αντίστοιχα. Το πρώτο αναμένεται να ανακοινωθεί ή να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2013 ή στις αρχές του 2014, ενώ το δεύτερο μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2014. Το U10 θα είναι ο αντικαταστάτης του τωρινού Z10 και το R10 του τωρινού Q10. Και τα δύο με μεγαλύτερες οθόνες. Το tablet ονομάζεται B10 και θα έχει 10 ιντσών οθόνη. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει ενδιάμεσα στη χρονική περίοδο της κυκλοφορίας του Q10 και της ανακοίνωσης/κυκλοφορίας του U10, δηλαδή μέσα στο φετινό 3ο τρίμηνο. Ακόμη, αναμένουμε μέσα στο τέλος του έτους να ανακοινωθεί και η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του BlackBerry OS 10.

Αυτή η φωτογραφία με το roadmap δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 100% αληθινή, όμως αυτά που αναφέρει είναι λογικά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να αρχίσουν οι διαρροές των συσκευών για να επαληθεύσουμε την ύπαρξή τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: