Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Θα Κυκλοφορήσει 4 Smartphones Φέτος, Συμπεριλαμβανομένης Και Άλλης Ναυαρχίδας

Thorsten Heins

Σε συνέντευξή του, ο BlackBerry CEO Thorsten Heins αποκάλυψε ότι η εταιρία του θα κυκλοφορήσει 4 νέα smartphones μέσα στο έτος, συμπεριλαμβανομένης και μιας νέας «συναρπαστικής» ναυαρχίδας την περίοχο των διακοπών. Είπε ότι δεν μπορούσε να αναφέρει περισσότερα εκείνη τη στιγμή, αλλά η ναυαρχίδα θα πάει το BlackBerry 10 σε ένα εντελώς νέο επίπεδο όσον αφορά την εμπειρία του χρήστη. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν ήταν απόλυτα σίγουρος αν αυτή η νέα συσκευή θα είναι έτοιμη για κυκλοφορία μέχρι το τέλος του 2013.

Μέσα στο έτος αναμένουμε η BlackBerry να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει μία συσκευή στη μεσαία κατηγορία, κάτι που έγινε γνωστό πάλι από τον BlackBerry CEO. Ο απώτερος στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει το portfolio των προϊόντων της για να προσφέρει τρία επίπεδα smartphones, πιθανώς με διαφορετικές τιμές. Τα τρία αυτά επίπεδα θα περιλαμβάνουν συσκευές που έχουν πλήρες οθόνες αφής και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY. Όλα τους θα έχουν παρόμοιο μέγεθος οθόνης με εκείνες των Z10 και Q10, έτσι ώστε οι προγραμματιστές μπορούν να χτίσουν εφαρμογές που υποστηρίζονται εύκολα από όλες τις μελλοντικές συσκευές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: