Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Λέει Πως Δεν Θα Υπάρχουν Tablets Το 2018

BlackBerry CEO

Ενώ οι περισσότεροι βλέπουν ένα λαμπρό μέλλον στα tablets, o BlackBerry CEO Thorsten Heins πιστεύει πως οι ταμπλέτες δεν έχουν ζωή πάνω από μισή δεκαετία.

“Σε πέντε χρόνια δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει λόγος για να έχεις ένα tablet πια. Ίσως μία μεγάλη οθόνη στο χώρο εργασίας σου, αλλά όχι tablet,” είπε στο Bloomberg σε συνέντευξη στη σύσκεψη Milken Institute στο Λος Άντζελες. «Τα tablets από μόνα τους δεν είναι ένα καλό επιχειρηματικό μοντέλο.» Η Apple παρόλα όσα είπε ο Heins έχει σημειώσει πάρα πολύ καλές πωλήσεις για το iPad, και τα Android tablets συνεχίζουν να γίνονται πιο γνωστά.

“Σε πέντε χρόνια, βλέπω τη BlackBerry να είναι ο απόλυτος αρχηγός στα κινητά – αυτό είναι που στοχεύουμε.”

Είναι ξεκάθαρο πως η BlackBerry είτε αποτύχηνουν, είτε και αν είναι επιτυχημένα τα tablets, θα συνεχίσει να ασχολείται με τα κινητά μέχρι να αποκτήσει το παλιό της όνομα πίσω. Ειδικά αν λάβουμε υπ΄ όψη την αποτυχία του PlayBook, τότε δεν μας εκπλήζει που η BB πάρατησε αυτή την αγορά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: