Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Πούλησε Πάνω Από 1 Εκατομμύριο Z10 Αλλά Ο Λαζαρίδης Αποχωρεί

BlackBerry Z10

Η BlackBerry φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλά με τις πωλήσεις του BlackBerry 10 smartphone της, όμως φαίνεται πως ο Ελληνοκαναδός συνιδρυτής της, Μάικ Λαζαρίδης, έχει κουραστεί από όλο αυτό.

Οι πωλήσεις των BlackBerry smartphones το προηγούμενο τρίμηνο έφτασαν τα 6 εκατομμύρια τεμάχια, εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο περίπου είναι των BlackBerry 10 κινητών, δηλαδή του Z10. Με αυτά τα νούμερα η εταιρεία ανέφερε έσοδα σε δολάρια κοντά στα 94 εκατομμύρια δολάρια μόνο για το 4ο τρίμηνο του 2012, μία πολύ μεγάλη άνοδο από τα 14 εκατ. του 3ου.

Η εταιρεία έχει υποστεί επίσης μια αλλαγή στην ηγεσία, καθώς ο συν-ιδρυτής Μάικ Λαζαρίδης, ο οποίος υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθυντής της εταιρείας, αποφάσισε να αποσυρθεί. Θα παραιτηθεί από το BlackBerry Διοικητικό Συμβούλιο στις 1 Μαΐου 2013 για να επικεντρωθεί σε νέα επιχείρηση του, την Quantum Valley Investments.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: