Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Χάνει Την 3η Θέση Από Την Microsoft Στην Αγορά Των Κινητών

HTC WP8X hands-on

Η προσπάθεια της BlackBerry να καλύψει το χαμένο έδαφος με την ναυαρχίδα της, Z10, και το νέο λογισμικό, BlackBerry 10, δεν φαίνεται να αποδίδει τα αναμενόμενα. Στην βδομάδα που διανύουμε, η αξία της μετοχής είδε πτώση 25%, και από τα 14 δολάρια έπεσε στα 9,70 δολάρια την Τρίτη. Μία νέα έκθεση την Τετάρτη από το Bloomberg Businesweek αναφέρει πως η BlackBerry χάνει την 3η θέση στην αγορά των κινητών από την Microsoft, το ποσοστό της οποίας είναι στο 3,2%. Η Microsoft προτιμάται από πολλούς χρήστες, κάτι που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην Καναδική εταιρεία αφού τα iOS και Android καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο στις προτιμήσεις των χρηστών.

“Οι περισσότεροι χρήστες έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν τρία λειτουργικά συστήματα, το iOS, το Android και είτε τα Windows Phone, είτε τα BlackBerry” δήλωσε ο πρόεδρος του MobileIron Bob Tinker. “Τα πρόσφατα αποτελέσματα δείχνουν ότι η BlackBerry δεν θα είναι ο τρίτος”.

Η BlackBerry δεν δήλωσε πολλά για την έκθεση του Bloomberg, παρα μόνο αναμάσησε παλιά στοιχεία όπως έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως ότι οι χρήστες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το BES 10. Και ότι 18,000 χιλιάδες εταιρείες έχουν δοκιμάσει το BES10 μέχρις στιγμής, ικανοποιώντας κατά πολύ την BlackBerry.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: