Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Box Προσφέρει 50GB Δωρεάν Αποθηκευτικού Χώρου Στους Android Χρήστες

Η Box, μία cloud υπηρεσία, ακολουθεί τον ίδιο τρόπο προώθησης των υπηρεσιών της που ακολούθησε με το iPhone, δηλαδή με δωρεάν 50 GB αποθηκευτικού χώρου!

Η Box ανακοίνωσε ότι για τον επόμενο μήνα, ο καθένας με ένα λογαριασμό ή που δημιουργεί ένα νέο δωρεάν θα παίρνει 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, και αυτό το deal είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Android.

Η Box προσφέρει κανονικά 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, αλλά θα προσφέρει τα 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου έως τις 23 Μαρτίου 2012 για προώθηση. Για να πληρείς όλες τις προϋποθέσεις το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Box από το Android Market.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: