Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Canonical Θα Παρουσιάσει Το Ubuntu for Tablets, Το Πρώτο Με Αυτό Θα Είναι Της HTC;

Ubuntu tablet time

Στο site της Canonical για το Ubuntu εντοπίστηκε μία αντίστροφη μέτρηση για σήμερα για κάτι που σχετίζεται με tablets. Σε όλους το μυαλό πάει στο Ubuntu for Tablets, μία έκδοση του Ubuntu for Smartphones βελτιωμένη ώστε να τρέχει σε tablets. Ο Carl Franzen από την εταιρία μας είχε ενημερώσει ότι θα βγει αυτή η έκδοση και τώρα φαίνεται πως είναι η μεγάλη στιγμή. Δεν έχουμε δει φωτογραφίες ακόμα αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι ξεχωριστό και ωραίο.

Σήμερα όμως είναι και η μεγάλη ανακοίνωση της HTC για την ναυαρχίδα της, HTC M7/One. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι τυχαίο και πως η HTC θα κάνει το μεγάλο μπαμ σήμερα με δύο συσκευές, το κινητό και το πρώτο tablet με Ubuntu. Φυσικά αυτές οι φήμες δεν βασίζονται κάπου, οπότε ενδιαφέρον θα έχει τι θα δούμε σήμερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: