Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Corning Ανακοίνωσε Τη Τρίτη Γενιά Του Gorilla Glass

Corning Gorilla Glass 3

Το Gorilla Glass από τη Corning έχει γίνει συνώνυμο με την αντοχή στις γρατσουνιές για τις οθόνες των smartphones και tablets και έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία την τρίτη γενιά. Το Gorilla Glass 3 όπως ανακοίνωσε η εταιρία προσφέρει τριπλάσια ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές και λιγότερες οπτικά. Όταν το GG3 γρατζουνίζεται, η αντοχή της οθόνης είναι 50% πιο μεγάλη από τις υπάρχουσες. Αυτό οφείλεται σε κάτι που η Corning ονόμασε Native Damage Resistance, δηλαδή εάν η οθόνη γρατσουνιστεί σε ένα σημείο η γρατζουνιά μένει εκεί, μειώνοντας την διάδοση ρωγμών. Ο CEO της Corning θα μιλήσει στην CES για το πως οι νέες οθόνες θα επηρεάσουν το 3D, HD Video, tablets και γνωστές εφαρμογές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: