Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Corning Ανακοίνωσε Το Lotus XT Glass Για Καλύτερη Παραγωγή Και Απόδοση

Lotus XT Glass

Το όνομα Corning θα το ξέρουν σίγουρα όσοι ασχολούνται με τη τεχνολογία, αλλά όσοι δεν το ξέρουν, είναι η εταιρία πίσω από το Gorilla Glass που προτιμούν σχεδόν όλες οι κατασκευάστριες εταιρίες κινητών. Λοιπόν, αυτή η εταιρία ανακοίνωσε το Lotus XT Glass το οποίο σύμφωνα με αυτούς θα επιτρέψει την παραγωγή των οθονών από γυαλί σε υψηλές θερμοκρασίες σε ένα πιο αξιόπιστο ρυθμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερα ελαττώματα και πιο ωφέλιμα τελικά προϊόντα για τις LCD και OLED οθόνες. Αυτό θα επιτρέψει στις εταιρείες να παράγουν σε πολύ μεγαλύτερο όγκο από το αρχικό Lotus Glass, και όχι μόνο αυτό θα ωφελήσει τους κατασκευαστές, αλλά θα ωφελήσει επίσης τους τελικούς χρήστες, διότι σύμφωνα με την Corning, οι υψηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του γυαλιού θα οδηγήσουν τις οθόνες είναι φωτεινότερες, ευκρινέστερες και πιο αποδοτικές. Το Lotus XT Glass εμπορικά είναι διαθέσιμο από σήμερα, αλλά υποθέτουμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να δούμε τους κατασκευαστές εκεί έξω να υιοθετήσουν για χρήση στα προϊόντα τους. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε το παραπάνω βίντεο για μια σύντομη παρουσίαση του Corning Lotus XT Glass.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=90yAD4OfRe8?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: