Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Cosmote Έφερε Τα 4G/LTE Δίκτυα Στην Ελλάδα

Μπορεί η Cosmote να πρέπει να πληρώσει πρόστιμο για αυθαίρετες χρεώσεις όμως πρωτοπόρησε διαθέτοντας πρώτη στην Ελλάδα δίκτυο 4G τεχνολογίας.

Το COSMOTE 4G είναι πλέον διαθέσιμο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για αποστολή και λήψη δεδομένων μέσω συσκευών COSMOTE Internet On the Go, με τα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go και COSMOTE Internet On The Go με κάρτα. Αργότερα θα προστεθούν και άλλες περιοχές στη λίστα διαθεσιμότητας.

Οι ταχύτητες που μπορούν να ‘πιάνουν’ πλέον οι χρήστες φτάνουν τα 100Mbps για κατέβασμα και 3Mbps για ανέβασμα. Η εταιρία αναφέρει ότι κατά μέσο όρο, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD μόλις σε 2-3 λεπτά!

Βέβαια, πέρα από τις υψηλές ταχύτητες, και οι τιμές είναι υψηλές αφού για 20GB το μήνα η χρέωση είναι 50€ (περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ). Επίσης υπάρχει το πακέτο “Full Pack” που κοστίζει 99€ και περιέχει την κάρτα SIM, USB modem και κουπόνι αξίας 40€ για δωρεάν σερφάρισμα στο Internet για 30 μέρες (περισσότερα εδώ).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Rs7iKj5MET8&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FnVMUjNF3Kk&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: