Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Dropbox Θα Πραγματοποιήσει Το Πρώτο Συνέδριο Για Προγραμματιστές

Dropbox DBX

Το Dropbox είναι από τις πιο γνωστές εφαρμογές για iOS, Android και άλλες συσκευές συσκευές για αποθήκευση δεδομένων, αλλά η εταιρία δεν έχει βοηθήσει όσο θα έπρεπε τους προγραμματιστές να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του. Το καλό είναι ότι η Dropbox ανακοίνωσε την πραγματοποίηση συνεδρίου για προγραμματιστές στις 9 Ιουλίου στο Σαν Φρανσίσκο, στο Fort Mason Center. Με την παροχή βοήθειας από την πηγή για το Sync API και άλλες μορφές κωδικοποίησης το Dropbox θα βοηθήσει στην προώθηση νέων προϊόντων. Το συνέδριο ονομάζεται Dropbox DBX και κοστίζει $350 για να κλείσεις θέση. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πάτα στο σύνδεσμο της πηγής παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: