Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Epson Αποκάλυψε Το Νέο Προβολέα PowerLite Home Cinema 750HD

Home Cinema 750HD

Η Epson ανακοίνωσε τον νέο home theater προβολέα που υποστηρίζει και 2-D αλλά και 3-D τεχνολογίες. Ο προβολέας ονομάζεται Home Cinema 750HD και χρησιμοποιεί τη τεχνολογία 3LCD. Η Epson υπόσχεται ότι ο 750HD είναι ο πιο φωτεινός projector που έχει φτιάξει μέχρι τώρα.

Ο προβολέας έχει 3000 lumens φωτός και 3000 lumens λευκής φωτεινότητας επιτρέποντας καλύτερη ποιότητα εικόνας σε δωμάτια με περισσότερο φως. Ο προβολέας επίσης υποστηρίζει full HD ανάλυση και 3-D σε 720p ανάλυση. Το μέγεθος της εικόνας μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 300-ίντσες και η διάρκεια ζωής της λάμπας φτάνει έως και 5000 ώρες. Στη συνδεσιμότητα βρίσκουμε component video, S-video, HDMI, και USB.

Η τιμή του Epson PowerLite Home Cinema 750HD είναι μόλις $899 και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με δώρο ένα ζευγάρι 3D γυαλιών. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τον προμηθευτούν από το Epson.com ή από επιλεγμένα τοπικά καταστήματα.

Πηγή1

Μοιράσου το με τους φίλους σου: