Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Αλλάζει Και Πάλι Την Εμφάνιση Των Προφίλ

Δεν σταματάει τις αλλαγές η εταιρία. Τα προφίλ των χρηστών θα αλλάξουν εκεί που βρίσκεται το Εξώφυλλο και οι πληροφορίες του χρήστη.

Facebook Timeline Example

Η τωρινή εμφάνιση

Η Facebook δοκιμάζει μία νέα εμφάνιση των προφίλ και έτσι διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για αυτό. Με τη νέα εμφάνιση, οι προσωπικές πληροφορίες του χρήστη (όνομα, εργασία, σχολείο, τοποθεσία) εμφανίζονται επάνω στο Εξώφυλλο, και όχι από κάτω.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζουν τους φίλους, φωτογραφίες, μέρη, likes κ.λ.π. έχουν επίσης συμπιεστεί. Οι εικόνες αυτές έχουν πλέον αντικατασταθεί από μικρογραφίες. Δίπλα σε αυτά υπάρχει η νέα ενότητα “Σύνοψη”, προφανώς για την επισύναψη των βασικών γεγονότων σχετικά με Χρονολόγιο του χρήστη.

Η παλιά εμφάνιση:

Facebook Timeline - old

Η νέα εμφάνιση:

Facebook Timeline - new

Τι λέτε για το νέο design; Θα σας λείψουν οι φωτογραφίες κάτω από το Εξώφυλλο;
Δεν ξέρουμε πότε θα εφαρμοστεί και τι άλλες αλλαγές μπορεί να φέρει μαζί του, αλλά μάλλον θα εφαρμοστεί και στις Σελίδες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: