Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Αυξάνει Την Ασφάλεια Των Χρηστών

Η Facebook συνεχίσει τις αλλαγές στο κοινωνικό δίκτυο της, και πλέον έχει μεγαλύτερη “μαύρη λίστα” με URLs και άνοιξε ένα μέρος με anti-virus προγράμματα.

Το AV Marketplace

Το AV Marketplace

Η Facebook συνεργάστηκε με τις Microsoft, McAfee, Sophos, Symantec και TrendMicro, και χάρις αυτές, η εταιρία αύξησε κατά πολύ τη “μαύρη λίστα”, όπου σε αυτή μαρκάρονται σαν κακόβουλες οι σελίδες που περιέχουν malware, π.χ. υλικό υποκλοπής προσωπικών στοιχείων, και έτσι το site σε ενημερώνει κατάλληλα προτού μπεις στη σελίδα.

Επιπλέον, άνοιξε το πολύ χρήσιμο “AV Marketplace”, όπως η εταιρία συνεργάστηκε με διάσημες εταιρίες δημιουργίας anti-virus, και σε αυτό μπορούμε να βρούμε για πρώτη φορά δοκιμαστική έκδοση των anti-virus με διάρκεια 6 μήνες. Μέσα στο AV Marketplace υπάρχουν προγράμματα επί πληρωμή όπως τα Norton Anti-Virus 2012, TrendMicro Titanium Security Essentials (PC) και TrendMicro Smart Surfing (Mac) ή και δωρεάν όπως το Microsoft Security Essentials. Μπορείς να δεις το AV εδώ.

Εκπρόσωπος της Facebook δηλώνει:

Πιστεύουμε ότι εξοπλίζοντας τους χρήστες μας με λογισμικό antivirus θα τους βοηθήσουμε να μείνουν ασφαλείς οπουδήποτε και αν βρίσκονται στο Διαδίκτυο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: