Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Εξαγόρασε Την Ομάδα Του Lightbox.com

Μετά τη μεγάλη εξαγορά της Instagram από την Facebook έναντι 1 δις δολαρίων, τώρα η εταιρία συνεχίζει τις αγορές με τη Lightbox.com στη συνέχεια.

Lightbox

Η Lightbox ανακοίνωσε με χαρά ότι η ομάδα της προσχωρεί στο Facebook, όπου θα έχουν την ευκαιρία “να δημιουργήσουν καταπληκτικά προϊόντα για τα 500+ εκατομμύρια χρήστες του Facebook για κινητά”.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν γίνεται νέες εγγραφές στο site τους. Αν είστε ήδη χρήστης, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε Lightbox.com μέχρι τις 15 Ιουνίου και μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες σας από εδώ.

Η Facebook δεν αποκτά την εταιρία ή οποιαδήποτε από τα δεδομένα των χρηστών που φιλοξενείται στο Lightbox.com. Απλά την ομάδα που θα αναπτύξει τις υπηρεσίες για κινητά. Τις επόμενες εβδομάδες ο κώδικας του Lightbox θα διατίθεται δωρεάν στο Github.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: