Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Εξαγόρασε Τη Glancee

Μετά από ένα μήνα από την εξαγορά της Instagram από τη Facebook, η εταιρία εξαγόρασε άλλη μία εταιρία – τη Glancee αυτή τη φορά.

Glancee

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Glancee, είναι υπηρεσία με εφαρμογή για κινητά που βασίζεται στην τοποθεσία του χρήστη. Χρησιμοποιεί το Facebook για να συνδεθεί ο χρήστης και επιτρέπει να δούμε προφίλ άλλων χρηστών που είναι κοντά μας και να λάβουμε ειδοποιήσεις για ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα με εμάς.

Καμία από τις 2 εταιρίες δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το ποσό που έδωσε η Facebook για την εξαγορά, αλλά σίγουρα θα ήταν μεγάλο. Ακόμη, και οι 3 συνιδρητές της Glancee (Andrea, Alberto και Gabriel) θα δουλεύουν πλέον για τη Facebook, “για να εργαστούν σε προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέα μέρη και να τα μοιραστούν με τους φίλους”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: