Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Εξαγόρασε Το Instagram

Είδηση βόμβα. Ο Mark Zuckerberg με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει στην εταιρία του το Instagram!

Με το ποσό των ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων η Facebook κατάφερε και απέκτησε το δημοφιλές πρόγραμμα διαμοιρασμού φωτογραφιών. Ο Mark αναφέρει:

Για χρόνια προσπαθούσαμε να χτίσουμε την καλύτερη εμπειρία για το διαμοιρασμό των φωτογραφιών με φίλους και οικογένεια. Τώρα μπορούμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά με την ομάδα του Instagram, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία διαμοιρασμού όμορφων mobile photos, με άτομα βασισμένα στα ενδιαφέροντά σας. Πιστεύουμε ότι αυτές είναι διαφορετικές εμπειρίες που αλληλοσυμπληρώνονται. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί….

Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον στο Facebook θα έχουμε γεμίσει με retro φωτογραφίες και η εφαρμογή του Instagram θα γίνει ακόμα πιο social.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: