Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Επανασχεδιάζει Το Timeline Με Έμφαση Στις Εφαρμογές Και Τα Ενδιαφέροντα

Facebook Timeline 2013 Redesign

Η Facebook ανακοίνωσε μία επανασχεδίαση του Timeline η οποία θα ενσωματωθεί σε ορισμένους χρήστες από σήμερα και δίνει έμφαση στις εφαρμογές και τα προσωπικά ενδιαφέροντα του χρήστη. Στο ανανεωμένο Timeline υπάρχουν δύο στήλες στον τοίχο, η αριστερή με εικόνες, εφαρμογές, φίλους και άλλα στοιχεία, ενώ στην δίπλα υπάρχει αποκλειστικά η ροή του χρήστη για να μην μπερδεύονται τα posts με άλλα και να έχει ένα καθαρότερο σχεδιασμό. Όπως και η νέα αρχική σελίδα.

Πέρα από αυτό, η δεύτερη μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στην ενσωμάτωση των εφαρμογών μέσα στη σελίδα About. Πλέον θα εμφανίζονται οι αγαπημένες σου ταινίες, βιβλία, μουσική και άλλα στο προφίλ σου αν φυσικά έχουν τις απαραίτητες άδειες οι εφαρμογές των αντίστοιχων υπηρεσιών. Υπάρχει επίσης και ένα κουμπί για ευκολότερη επιλογή των πραγμάτων που θα εμφανίζονται στο Χρονολόγιο. Τέλος, υπάρχει μία επανατοποθέτηση των κουμπιών και των βασικών πληροφοριών σου ώστε να επιτευχθεί το καθαρότερο design. Ο νέος σχεδιασμός θα έρθει σε όλους τους χρήστες “μέσα στις επόμενες εβδομάδες”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: