Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Λανσάρει Ενσωμάτωση Δημοσιεύσεων Σε Ιστοσελίδες

Embed Post Circled

Σε μια προσπάθεια να εισφέρει το Facebook σε περισσότερες δημόσιες συζητήσεις, η εταιρεία την Τετάρτη λάνσαρε την δυνατότητα οι δημοσιεύσεις να ενσωματώνονται σε blogs και σελίδες, συμπεριλαμβάνουν ενημερώσεων κατάστασης, βίντεο και φωτογραφίες.

Η ενσωμάτωση posts από το Facebook λειτουργεί όπως αυτή του Twitter και του YouTube. Μόλις ο λογαριασμός σου έχει ενεργοποιηθεί, θα έχεις τη δυνατότητα να πατήσεις “Embed post.” Αυτό θα παράγει έναν κώδικα μπορείς να αντιγράψεις σε ένα άρθρο στο blog ή σε HTML αρχείο.

Για μια δημοσίευση να μπορεί να ενσωματωθεί, θα πρέπει να τεθεί δημόσια. Κάποιοι οργανισμοί μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτό. Ο κόσμος όχι ακόμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: