Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Ανακοίνωσε Το Helpout Για Βοήθεια Από Επιχειρήσεις Σε Πραγματικό Χρόνο

Google Helpouts

Την νέα της υπηρεσία που αποτελεί επέκταση του Hangout ανακοίνωσε η Google, με την ονομασία Helpout. Το Helpout θα λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο ανάμεσα σε επιχειρήσεις και χρήστες, όπως έκανε γνωστό η Google, και καλεί τις επιχειρήσεις να εγγραφτούν στην υπηρεσία.

Με τo Helpout θα είναι δυνατή η σύνδεση του ειδικού με τον χρήστη που θέλει να λύσει μια απορία που έχει ή να μάθει κάτι που θέλει, όπως για μαγειρική, υπολογιστές, χόμπι, υγεία και εκπαίδευση. Έτσι οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνουν τις φόρμες επικοινωνίας, να στείλουν email ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με την Google, οι επιχειρήσεις θα χρεώνουν ανά λεπτό ή ανά διάσκεψη ή ακόμα και δωρεάν, με την Google να παίρνει το 20% ως κέρδος. Αν ο χρήστης δεν μείνει ικανοποιημένος τότε θα του επιστρέφονται τα χρήματα του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: