Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Ανανεώνει Τη Σελίδα Αναζήτησης Εικόνων

New Google Image Search 2013

Η Google ανακοίνωσε και ήδη εφαρμόζει την νέα σελίδα της για όταν κάνουμε αναζήτηση σε εικόνες. Οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώσουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να βρούμε κάτι. Συγκεκριμένα, πλέον όταν βρίσκουμε μία εικόνα που μας ενδιαφέρει, αντί να πατάμε επάνω στη μικρογραφία της και να μας την ανοίγει σε μία άλλη σελίδα (με iframe) μας την ανοίγει στην ίδια σελίδα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά με πιο μεγάλο μέγεθος και δίπλα της τα μεταδεδομένα. Κάτω από τις πληροφορίες αυτές ο χρήστης μπορεί να βρει το κουμπί για να επισκεφτεί τη σελίδα, να ανοίξει τη σελίδα της αρχικής εικόνας και επίσης να εμφανίσει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν. Και επειδή η εικόνα φορτώνει μέσα στα αποτελέσματα, μπορείς να δεις άλλες εικόνες χωρίς να αλλάξεις σελίδα. Επίσης μπορείς να πλοηγηθείς και με τα βελάκια του πληκτρολογίου. Η αλλαγή αυτή έχει ήδη εφαρμοστεί και αν δεν την έχεις τώρα, τότε μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: