Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Απαγορεύει Τον Δανεισμό Και Την Μεταπώληση Των Google Glass

Google Glass guy

Τα Google Glass Explorer Edition άρχισαν να μοιράζονται σε πελάτες από την Τρίτη, αλλά η εταιρεία έχει επιβάλει περιορισμούς για εκείνους τους τυχερούς νέους ιδιοκτήτες, την απαγόρευσή τους από τη μεταπώληση και το δανεισμό της φορετής συσκευής.

Δεν μπορείτε να μεταπωλήσετε, δανείσετε, μεταφέρετε ή να δώσετε τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Αν θελήσετε να το πουλήσετε, δανείσετε, μεταφέρετε ή δώσετε τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο χωρίς την άδεια της Google, η Google διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει τη συσκευή, έτσι ώστε ούτε εσείς ούτε το μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο να δικαιούται τη χρήση της συσκευής και δεν θα δικαιούται οποιαδήποτε επιστροφή, υποστήριξη προϊόντων ή εγγύηση προϊόντος.

Ενώ οι χρήστες δεν μπορούν να μεταπωλήσουν τα Γυαλιά, η Google λέει ότι μπορούν να δώσουν τη συσκευή ως δώρο. Επίσης μέσα σε 30 ημέρες μπορούν να ακυρώσουν τη παραγγελία αν δεν τα θέλουν.

Μια αγγελία των Google Glass βρέθηκε στο eBay τον Φεβρουάριο, με αρχική τιμή τα 1,500 δολάρια (το αρχικό κόστος των Γυαλιών). Ο αριθμός αυτός τελικά εκτοξεύθηκε μέχρι το απίστευτο ποσό των 16,000 δολαρίων πριν το eBay την αφαιρέσει για την παραβίαση της «πολιτικής προπώλησης.»

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: