Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google αφαιρεί το "Αισθάνομαι τυχερός"

Όταν έκανε για πρώτη εμφάνιση η Google στο διαδίκτυο, αυτό που την έκανε ξεχωριστή από τις άλλες μηχανές αναζήτησης ήταν το κουμπί “I’m Feeling Lucky” (Αισθάνομαι τυχερός), δίπλα σε αυτού της αναζήτησης. Αυτό βοηθούσε τους χρήστες να βρουν αυτό που ήθελαν με ένα κουμπί, απλά και γρήγορα.
Η εταιρία όμως φαίνεται ότι θέλει να δώσει ένα τέλος στο συγκεκριμένο κουμπί καθώς στο Google Φιλανδίας δοκιμάζουν τη νέα εμφάνιση της σελίδας και αυτό λείπει.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ή απάντηση από τη Google. Προφανώς προχώρησε στην αφαίρεση του επειδή δεν το χρησιμοποιούσαν αρκετοί. Επίσης, κάτι αντίστοιχο με το “Αισθάνομαι τυχερός” γίνεται όταν γράφουμε το URL της σελίδας που θέλουμε να επισκεφτούμε στη μπάρα διευθύνσεων.

Εσείς “Αισθανόσασταν τυχεροί”;

Πηγή: ubergizmo.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: