Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Είναι Το Καλύτερο Μέρος Για Να Δουλέψεις Και Για Φέτος Σύμφωνα Με Το Fortune

1811356a

Η Google είναι γνωστή για τις άριστες συνθήκες εργασίας στους χώρους της και για αυτό παίρνει επαίνους συνεχώς. Αυτή τη φορά το Fortune την ανακήρυξε πρώτη μέσα σε 100 για το 2013. Η λίστα με τις εταιρίες έχει δημοσιευτεί εδώ και αξίζει να σημειωθεί ότι από της εταιρίες τεχνολογίας η Qualcomm κατάφερε και ήρθε 11η, η Intel 68η και η Microsoft 75η. Apple, Samsung, Facebook και άλλες δεν τα κατάφεραν. Το περιοδικό αναφέρει:

Ο ιντερνετικός κολοσσός κατακτά για 4η φορά την πρωτιά, όχι μόνο για τις 100.000 ώρες επιδοτούμενου μασάζ που εισήγαγε το 2012, αλλά και για τα τρία κέντρα ευεξίας του και το νέο αθλητικό συγκρότημα 7 στρεμμάτων που περιλαμβάνει γήπεδα χόκεϊ, μπάσκετ και πολλά άλλα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: