Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Google Ενδέχεται Να Αγοράσει Το WhatsApp

WhatsApp

Η Google βάσει δηλώσεων έχει ακουστεί ότι θέλει να εξαγοράσει την WhatsApp προς 1,000,000,000$ ! Η εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με την WhatsApp εδώ και 4-5 εβδομάδες και προφανώς σκοπεύει την εξαγορά της με κάθε μέσο.

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλή εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων μεταξύ smartphone, αντικαθιστώντας πολλές φορές την συμβατική μέθοδο του SMS. Βάσει στατιστικών που έχει διαθέσει η εταιρία, μόνο την Πρωτοχρονιά εστάλησαν 7 δισεκατομμύρια μηνύματα,  και εστάλησαν συνολικά ακομα 11 δίσ. εκείνη την περίοδο. Το ρεκόρ μηνυμάτων που στάλθηκαν σε μια μέρα από την εφαρμογή ήταν 10 δισ.

Αμφιλεγόμενο θεωρείται το ποσό του ενός δίσ. για αυτή την εταιρία διότι το ίδιο χρηματικό ποσό πλήρωσε το Facebook για την εξαγορά του Instagram, και στην τελική δεν βρέθηκε αξιοποίηση για την εφαρμογή από το Facebook. Αν και το WhatsApp είναι δημοφιλές, δεν έχει δημιουργήσει παρόμοιο ντόρο όπως το Instagram την εποχή της εξαγοράς του, κάνοντας την τιμή του WhatsApp πολύ υψηλή.

Ενημέρωση: Η WhatsApp δήλωσε ότι δεν είναι σε επαφές με τη Google για κάποια εξαγορά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: