Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Ενοποιεί Υπηρεσίες Της, Όλοι Οι Χρήστες Αποκτούν Δωρεάν 15GB Στο Cloud

Google Drive Storage

Σε μία πολύ καλή κίνηση προχώρησε η Google, αφού αποφάσισε την ενοποίηση του Google Drive, του Gmail και των φωτογραφιών του Google+, αυξάνοντας τον χώρο αποθήκευσης στα 15GB από τα 5GB που ήταν μέχρι τώρα.

Τώρα οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τα δεδομένα τους από το Google Plus και το Gmail τους όπως αυτοί θέλουν. Για παράδειγμα, εάν δεν χρησιμοποιούν πολύ το Gmail μπορούν να μεταφέρουν τον αποθηκευτικό του χώρο στο Drive.

Η Google όμως ανακοίνωσε νέα πακέτα για το Drive, με τα 100GB να κοστίζουν 4,99$/μήνα και αυτό τα 25GB των 2,49$ δεν είναι διαθέσιμο πια. Τα 100GB προσφέρονται στην μισή τιμή από την Google, και με τις τελευταίες βελτιώσεις το Drive έχει γίνει πιο ελκυστικό από το Dropbox. Οι παλιοί χρήστες θα μπορούν να μείνουν στο πακέτο των 25GB χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά αλλά οι νέοι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν το πακέτο των 100. Οι αλλαγές του Google Drive θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Μπορείς να διαχειριστείς τον χώρο σου εδώ, ή να αγοράσεις περισσότερο μέσα από την ειδική σελίδα της Google.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: