Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Εξαγοράζει Την Εταιρία Χαρτών Waze Για 1 Δισ. Δολάρια

Waze Maps

Μετά από φήμες και εικασίες σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά της εταιρείας πίσω από εφαρμογή πλοήγησης Waze, έχουμε τελικά επίσημη ανακοίνωση. Σήμερα αποκαλύφθηκε επίσημα ότι η Google θα αγοράσει πράγματι το Waze επιβεβαιώνοντας όσα ακούγαμε από τον προηγούμενο μήνα. Το ποσό για την εξαγορά αυτή ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, και σίγουρα είναι από τις πιο ακριβές αγορές που έχει κάνει η Google. Με αυτά τα λεφτά η Αμερικάνικη εταιρία θα αγοράσει την Ισραηλινή Waze Mobile με ένα σχετικά γνωστό δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης με turn-by-turn πλοήγηση – το Waze. Ο CEO της Ισραηλινής εταιρίας, Noam Bardin, έγραψε στο blog ότι είναι ενθουσιασμένος και πως θα δουλεύει πλέον για την Google. Είναι σίγουρο πως θα δουλεύουν επάνω στο Google Maps και ίσως το βελτιώσουν αν ενσωματώσουν τεχνολογίες τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: