Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google εξαγοράζει τη ZAGAT

Η Google ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της ZAGAT, μία εταιρία βαθμολόγησης εστιατορίων.
Η ZAGAT θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της τοπικής προσφοράς μας – ικανοποιώντας τους ανθρώπους με αξιολογήσεις, σχόλια και ιδέες, ενώ επιτρέπει στους ανθρώπους να βρουν παντού εξαιρετικές (και συνήθως) εμπειρίες τριγύρω και σε όλο το κόσμο.
Η Marissa Mayer, αντιπρόεδρος των χαρτών και υπηρεσιών εντοπισμού στη Google, αναφέρει σε ανάρτηση ιστολογίου: “Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας με τη ZAGAT για να φέρει τη δύναμη της αναζήτησης της Google και Google Maps στα προϊόντα και στους χρήστες της, και να φέρει την καινοτομία τους, την εμπιστοσύνη και την πλούσια εμπειρία στους χρήστες μας.”

Η ZAGAT υπάρχει εδώ και 32 χρόνια, και ξεκίνησε από το ζευγάρι Tim και Nina Zagat, και οι βαθμολογίες της εταιρίας έχουν ενσωματωθεί σε τοπικούς οδηγούς και στις βιτρίνες των εστιατορίων, σε πάνω από 100 πόλεις σε όλο το κόσμο, και σε 13 διαφορετικές κατηγορίες. Ο Tim Zagat ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της εταιρίας του ότι θα παραμείνει στην επιχείρηση του σαν συμπρόεδρος με τη σύζυγό του.

“Η Google είναι το πρώτο μέρος που πηγαίνει κανείς όταν ψάχνει να βρει κάτι. Είναι το καλύτερο μέρος για το περιεχόμενο μας.” ανακοίνωσε ο κ. Zagat, και δεν έχει άδικο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1Fki1SJ17kQ?hd=1&w=560&h=345]

Πηγή: BGR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: