Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Επιβεβαιώνει Την Ανάπτυξη Νέου Nexus 10

Nexus 10 hands-on

Η Google αποκάλυψε χθες σε εκδήλωσή της το νέο Nexus 7 που τρέχει το Android 4.3, όμως δεν ανέφερε τίποτα για το μεγαλύτερο tablet Nexus 10. Δεν άργησε πολύ όμως να αποκαλυφθεί το tablet. Ο Sundar Pichai της Google είπε στον Amir Efrati που δουλεύει στην The Wall Street Journal ότι η Google σε συνεργασία με την Samsung ετοιμάζει το Nexus 10 δεύτερης γενιάς. Δεν μας εκπλήσσει που η Samsung φτιάχνει το μεγάλο tablet της Google, αφού και το προηγούμενη ήταν από την ίδια και το είχε κάνει καλά. Προφανώς, επιπλέον πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά ο Pichai δεν μοιράστηκε στον Efrati, μόνο ότι θα έχουμε σύντομα νέα. Τι χαρακτηριστικά θα θέλετε εσείς να έχει το νέο Nexus;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: