Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Ετοιμάζει Δικιά Της Υπηρεσία Παιχνιδιών Για Το Android

Google

Υπάρχουν ενδείξεις από τον προηγούμενο Μάιο ότι η Google ετοιμάζει την δικιά της υπηρεσία παιχνιδιών για το Play Store στα πρότυπα του Game Center της Apple, και τώρα έχουμε ακόμα περισσότερες. Η υποτιθέμενη υπηρεσία θα έχει ίδιες λειτουργίες με αυτό της Apple, όπως πίνακας καταγραφής ρεκόρ, λόμπι παιχνιδιών, επιτεύγματα και προσκλήσεις από άλλους παίχτες για παιχνίδια. Η αποκάλυψη της συγκεκριμένης υπηρεσίας έγινε από το Android Police, όταν πήραν στα χέρια τους την εφαρμογή MyGlass που συνοδεύει τα Google Glass, και βρήκαν έναν φάκελο με την ονομασία ‘παιχνίδια’. Τα παιδιά συμπλήρωσαν πως η υπηρεσία είναι ολοκληρωμένη και αναμένεται να ανακοινωθεί στην εκδήλωση Google I/Ο τον επόμενο μήνα μαζί με το Android 5.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: