Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Λάνσαρε Το Maps Ocean Για Εξερεύνηση Των Ωκεανών

Πάντα ήθελες να κάνεις κατάδυση στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, αλλά ποτέ δεν είχες τα χρήματα ή χρόνο για να το κάνεις; Μην ανησυχείς, η Google κάλυψε αυτό το θέμα με τη τελευταία προσθήκη στην υπηρεσία Google Maps: υποβρύχιο πανόραμα και “Street View” των έξι μεγαλύτερων υποβρύχιων προορισμών του κόσμου.

Η Google σε συνεργασία με την The Catlin Seaview Survey, η οποία κάνει επιστημονικές μελέτες για τους υφάλους του κόσμου, έστειλε ανθρώπους στα βάθη του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου και διαφόρων μερών στις Φιλιππίνες και Χαβάη, και χρησιμοποιώντας μία ειδικά σχεδιασμένη υποβρύχια φωτογραφική μηχανή φωτογράφισαν τους υφάλους.

Μπορείς να μπεις εδώ και να διαλέξεις σε ποιο μέρος να πας. Παρακάτω είναι το promo βίντεο της εταιρίας για το Maps Ocean.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7syWPIZt9B4&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: