Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Λανσάρει Το Κέντρο Παιχνιδιών Google Play Games

Google Play Games App

Η Google μαζί με το Android 4.3 και το Nexus 7 αποκάλυψε και το νέο κέντρο παιχνιδιών της, Google Play Games, που είναι παρόμοιο με το Game Center της Apple. Και όταν λέμε ‘παρόμοιο’ εννοούμε πως μπορείς να δεις υψηλές βαθμολογίες, leaderboards, παιχνίδια που έπαιξες πρόσφατα, τα παιχνίδια των φίλων, προσκλήσεις, και άλλα χαρακτηριστικά ειδικά για gaming. Ο στόχος είναι να παρέχει ένα κομβικό σημείο για όλες τις ανάγκες σου που σχετίζονται με τα παιχνίδια και να εκτινάξει την εμπειρία σου στα παιχνίδια του Android. Το Play Games θα είναι σαν μία ξεχωριστή εφαρμογή που κατεβάζει όποιος ενδιαφέρεται. Θα την βρούμε στο Google Play σύντομα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: