Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Μας Δείχνει Πόσο Καταπληκτική Είναι Η Οθόνη Του Nexus 10

Το Nexus 10 από τη Google και τη Samsung έχει τη μία τρομερή ανάλυση που φτάνει τα 330 ppi και αναμφισβήτητα νικάει τη Retina του iPad. Ο Romain Guy από τη Google τράβηξε κάποιες φωτογραφίες για να μας αποδείξει ότι η οθόνη φαίνεται σαν χαρτί!

Ο Romain φωτογράφησε μερικές φωτογραφίες με τη DSLR κάμερα του και συγκρίνει το tablet με ένα περιοδικό. Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί φωτογραφία και με το γυμνό μάτι δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ τους!

Παρακάτω είναι οι φωτογραφίες όπως ακριβώς τραβήχτηκαν αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι οι λήψεις έγιναν σε κλειστό χώρο στη Google και ίσως στην πραγματικότητα να μην είναι τόσο καλές όσο φαίνεται. Βέβαια, ακόμα και αυτό αν ισχύει, δεν θα πάψει να είναι η καλύτερη οθόνη σε tablet αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: