Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Πληρώνει 1 Δις Δολάρια Το Χρόνο Για Να Είναι Η Προεπιλεγμένη Μηχανή Αναζήτησης Στο iOS

Google logo

Φαίνεται ότι η Google πληρώνει στην Apple 1 δις δολάρια κάθε χρόνο για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στα iPhone, iPad και iPod touch. Αυτό υποστηρίζει ο Scott Devitt της Morgan Stanley σε υπόμνημα του προς τους επενδυτές, όπως ανέφερε το Business Insider. Ο Devitt ανέφερε ότι το επόμενο στοίχημα της Google είναι να αποδείξει την αξία της σε μία διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά. Πιστεύει ότι η αγορά της αναζήτησης έχει περισσότερα περιθώρια εξέλιξης και οι θυγατρικές της όπως το YouTube θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδη έως και 20 δισεκατομμύρια μέχρι το 2020. Επίσης ο Devitt εκτιμά ότι η Google θα μπορούσε να πληρώνει το ποσό του $1 δις για να είναι η βασική μηχανή αναζήτησης στο iOS, και το ποσό αυτό να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ τα επόμενα χρόνια. Το πιο πιθανό βέβαια είναι η Apple να χρεώνει για κάθε συσκευή ξεχωριστά. Κερδισμένη από όλα αυτά θα είναι η Google που θα ελέγχει το 95% της αγοράς αναζήτησης στα κινητά τηλέφωνα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: