Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Τερματίζει Περισσότερες Υπηρεσίες

Η Google ανακοίνωσε ότι θα ‘καθαρίσει’ μερικές ακόμα υπηρεσίες της. Η λίστα όπως και παλιότερα περιλαμβάνει υπηρεσίες που ελάχιστοι χρησιμοποιούσαν, όπως το Classic Plus.

Οι υπηρεσίες που θα τερματιστούν είναι οι AdSense for Feeds, Classic Plus, Spreadsheet Gadgets, Places for Android, και +1 Reports in Webmaster Tools. Η εταιρία επίσης σκοπεύει να συγχωνεύσει την υπηρεσία φωτογραφιών Picasa με το Google Drive, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε 5GB και για τις φωτογραφίες του Picasa και για τα αρχεία του Drive.

Οι υπηρεσίες μπορεί να μην ήταν τόσο σημαντικές, ωστόσο παλιότερα η Google τερμάτισε κάποιες πιο γνωστές υπηρεσίες όπως τα Wave, Knol, Health, και Google Desktop. Οι τωρινές αλλαγές θα εφαρμόζονται σταδιακά μέσα στο έτος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: