Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Τερματίζει Τα Reader, Snapseed Desktop Και Άλλες Υπηρεσίες

Google

Η Google τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να ‘καθαρίζει’ υπηρεσίες της που ήταν άχρηστες κατά το καλοκαίρι, όμως αυτή τη φορά σοβάρεψαν τα πράγματα. Η εταιρία στο Mountain View ανακοίνωσε σήμερα ότι από τη 1η Ιουλίου θα τερματίσει την υπηρεσία Google Reader, επειδή όπως είπε μειώθηκαν οι χρήστες. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ ακόμη για να έχω τις πηγές μου και έτσι θα πρέπει να στραφώ σε άλλες υπηρεσίες. Ευτυχώς οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους.

Επιπρόσθετα, η Google αποκάλυψε πως θα σταματήσει την υποστήριξη του Snapseed Desktop για Mac και Windows. Μάλιστα ήδη αφαιρέθηκε από το Mac App Store. Τέλος, άλλες υπηρεσίες που θα διακοπτούν φτάνοντας τον αριθμό στις 70, περιλαμβάνουν τα Building Maker, Cloud Connect, Apps Script’s GUI builder και πέντε UiApp widgets, Search API for shopping, το CalDAV API και το Google Voice για BlackBerry.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: