Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HP Έχει Ακόμα Σχέδια Για Νέο Smartphone

HP WindsorNot

Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ ​​ανταγωνιστική, αλλά αυτό δεν αποτρέπει την HP από το να επιμείνει ότι θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone κάποια στιγμή στο μέλλον. Το Business Insider αναφέρει πως η Su-yin Yamο, η ανώτερη διευθύντρια της επιχείρησης των καταναλωτών της HP στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, είπε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι η HP περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει με ένα smartphone που διαφοροποιεί πραγματικά την εταιρεία από τους ανταγωνιστές της. Η Yam ισχυρίστηκε ότι η HP μελετά όλες τις τρέχουσες προσφορές στην αγορά των smartphone και προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να προσφέρει που δεν μπορούν οι άλλοι. Η Yam δεν ανέφερε πότε πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσει ένα κινητό από την εταιρίας της, ωστόσο είναι ωραίο να ξέρουμε πως μία μεγάλη εταιρία όπως είναι η HP είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: