Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HP Κατασκευάζει Android Tablets, Ίσως Και Smartphone

HP ElitePad 900

Η Hewlett-Packard φαίνεται ότι επιστρέφει στην αγορά των tablets κατασκευάζοντας το πρώτο της με Android, όπως επιβεβαιώνουν ReadWrite και The Verge. Μάλιστα σκέφτονται και την κατασκευή και ενός Android smartphone μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά των φορητών μετά την αποτυχία τους πριν από δύο χρόνια με το tablet HP TouchPad και τα webOS smartphones. Οι ανώνυμες πηγές που πληροφόρησαν το ReadWrite κάνουν αναφορά για Tegra 4 επεξεργαστή από την Nvidia, κάνοντας το tablet από τα πρώτα με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Το πότε θα ανακοινωθεί παραμένει άγνωστο, όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όμως ίσως μάθουμε περισσότερα στην έκθεση MWC.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: