Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Ανακοίνωσε Τα Οικονομικά Για Το 3ο Τρίμηνο, Παρουσίασε Πτώση Των Κερδών

Δυσάρεστα τα νέα για την HTC, αφού για το τελευταίο τρίμηνο παρουσίασε πτώση των καθαρών κερδών της μέχρι και 50% σε σχέση με τα προηγούμενα.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι απέκτησε καθαρό κέρδος $2.4 δις ($70.2 δις σύνολο), με τα προ-φόρων καθαρά κέρδη να αγγίζουν τα $4 δις ($137 δις σύνολο), σχεδόν 50 τοις εκατό πτώση από τα $250 δις που κέρδισε το προηγούμενο τρίμηνο.

Η εταιρία τώρα στο μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι στις πωλήσεις των Windows Phone 8 κινητών της, HTC 8X και HTC 8S, τα οποία απειλούνται και από το Nokia Lumia 920 και 820 που έχουν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι και το One X+ στο παιχνίδι που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα έρθει στην αγορά μέσα στο μήνα με τιμή περίπου 600€.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: