Η HTC Ανακοίνωσε Το Android Smartphone One SV Με LTE

Η HTC ανακοίνωσε το νέο της smartphone με Android και υποστήριξη για 4G/LTE δίκτυα, το SV της σειράς One που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του βρίσκουμε οθόνη 4.3 ιντσών (ανάλυση 800 x 480, επικάλυψη Gorilla Glass 2), διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz (Qualcomm Snapdragon S4), μνήμη RAM 1GB, 5 megapixel κάμερα (BSI CMOS f/2.0, 1080p βίντεο), εμπρόσθια κάμερα (1.6 megapixel, f/2.2, 720p βίντεο) και μπαταρία 1800mAh. Στη συνδεσιμότητα έχουμε WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 4.0 + aptX, GPS/GLONASS και NFC. Το λειτουργικό του είναι το Android 4.0 με το HTC Sense 4 UI και τέλος, οι διαστάσεις είναι 128 x 66.9 x 9.2 χιλιοστά και το βάρος 122 γραμμάρια.

Η κυκλοφορία του HTC One SV σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2012 με τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα 500€.

Δελτίο Τύπου

Η HTC ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ONE ΜΕ ΤΟ HTC ONE SV
Η ταχύτατη συνδεσιμότητα LTE έρχεται να προστεθεί στην εκπληκτική κάμερα
και τον κρυστάλλινο ήχο της βραβευμένης σειράς One

ΑΘΗΝΑ — 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 — Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, παρουσίασε σήμερα την πιο πρόσφατη προσθήκη στη βραβευμένη της σειρά One, το HTC One SV. Αυτό το νέο μοντέλο συνδυάζει τις ασύλληπτες ταχύτητες του 4G LTE, μια εκπληκτική κάμερα και ήχο ποιότητας στούντιο με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που διακρίνει τα προϊόντα της HTC. «Τρέχει» HTC Sense™ 4 σε Android™ ICS και έχει σχεδιαστεί για εκείνους που θέλουν το Smartphone τους να μπορεί να τα βγάζει άνετα πέρα με τους έντονους ρυθμούς της πολυάσχολης ζωής τους.

«Το HTC One SV αποτελεί προπομπό της επόμενης γενιάς επιδόσεων των Smartphones και του εξαιρετικά γρήγορου ίντερνετ στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είμαστε ευτυχείς που συμβάλλουμε στην εξάπλωση των δικτύων 4G LTE παγκοσμίως με μοντέλα που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σερφάρισμα, streaming ταινιών και διαδικτυακό ραδιόφωνο με πιο γρήγορες ταχύτητες και πιο ομαλή ροή από ποτέ άλλοτε.»

Αξιόπιστες, ταχύτατες επιδόσεις
Με διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένο στα 1,2 GHz, το HTC One SV αξιοποιεί πλήρως την τελευταία τεχνολογία δικτύων κινητής τηλεφωνίας και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, για υψηλής ποιότητας gaming και streaming βίντεο, και απρόσκοπτο multitasking.

Χάρη στην ενσωμάτωση των υπηρεσιών Dropbox και SkyDrive δεν θα ξεμείνεις ποτέ από χώρο για έγγραφα, ταινίες, φωτογραφίες και εφαρμογές, ενώ με τη θύρα για κάρτες microSD που διαθέτει το HTC One SV, η μνήμη της συσκευής επεκτείνεται κατά έως και 32 GB ανά κάρτα. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία NFC και το Android Beam, μπορείς επίσης να μοιράζεσαι περιεχόμενο ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σε άλλη συσκευή που υποστηρίζει NFC.

Εκπληκτική κάμερα, κρυστάλλινος ήχος
Το HTC One SV προσφέρει την εκπληκτική κάμερα-σύμβολο της καταξιωμένης σειράς One. Προηγμένες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων οι συνεχείς λήψεις με ένα πάτημα και η λειτουργία VideoPic, συνδυάζονται με τις προηγμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό για πανέμορφες φωτογραφίες σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού. Η κύρια κάμερα του HTC One SV με τα 5 megapixel, διάφραγμα F/2.0, οπίσθιο φωτισμό, δυνατότητα πανοραμικής λήψης και εγγραφής βίντεο HD 1080p, συμπληρώνεται τέλεια από την μπροστινή κάμερα 1,6 megapixel, η οποία επίσης διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, και φακό F/2.2. Είτε με ηλιοβασίλεμα είτε με το λιγοστό φως μερικών κεριών, η μπροστινή κάμερα του HTC One SV υπόσχεται πανέμορφα αυτο-πορτραίτα.

Αποκλειστικότητα των Smartphones της HTC, η τεχνολογία Beats Audio™ μεταμορφώνει την ακουστική εμπειρία που απολαμβάνεις με το HTC One SV, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο ποιότητας στούντιο για όλη σου τη μουσική, τα παιχνίδια και τα βίντεο. Επιπλέον, το νέο HTC Sync Manager κάνει τον συγχρονισμό και τη διαχείριση της μουσικής σου συλλογής ακόμα πιο εύκολα, και μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου όλη τη συλλογή σου, όπου κι αν πας.

Σχεδιασμός με την υπογραφή της HTC
Πιστό στην παράδοση της HTC, το HTC One SV, με την οθόνη 4,3’’ super LCD-2, διαθέτει κομψό σχεδιασμό σε μια γκάμα εντυπωσιακών χρωμάτων: μπλε των Πυρηναίων και λευκό της Αρκτικής. Το πολυανθρακικό σώμα του είναι συμπαγές αλλά απαλό στην αφή, διαθέτει ασορτί ασημί ή μεταλλικές στεφάνες που το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο και πλέγμα σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, για ένα φινίρισμα εξαιρετικής ποιότητας.

Διαθεσιμότητα
Η διάθεση του HTC One SV σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2012.

Σχετικά με την HTC
Ιδρυθείσα το 1997, η HTC Corp. (HTC) έχει στο ενεργητικό της πλήθος βραβευμένων συσκευών και πρωτιών στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC καταρρίπτει τα συμβατικά όρια του σχεδιασμού και της τεχνολογίας για να δημιουργήσει προϊόντα που προσφέρουν καινοτόμες και προσωπικές εμπειρίες στους χρήστες σε όλον τον κόσμο. Η γκάμα προϊόντων της HTC περιλαμβάνει Smartphones και Tablets με την υποστήριξη του HTC Sense®, μιας πολυστρωματικής γραφικής διεπαφής χρήστη που βελτιώνει εκτενώς την εμπειρία του χρήστη. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ταϊβάν (TWSE: 2498). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.