Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Ανακοίνωσε Το HTC One Developer Edition, Θέλει Να Γίνει Το Νέο HD2;

HTC One Developer Edition

Η HTC ανακοίνωσε μία παραλλαγή του HTC One, της ακριβής ναυαρχίδας της, το HTC One Developer Edition. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τα κινητά είναι ίδια, όμως το νέο έχει ξεκλείδωτη τη κάρτα SIM, καθώς και τον bootloader. Επίσης λείπει η πρόσβαση σε AWS HSPA/WCDMA για να μπορεί να λειτουργεί σε άλλα δίκτυα. Με αυτή τη κίνηση η HTC φαίνεται ότι θέλει να κάνει το One το νέο HD2. Ας ελπίσουμε ότι οι προγραμματιστές και οι ίδιοι θα υποστηρίξουν το κινητό. Να σημειώσουμε ότι το πίσω μέρος είναι όπως και στο κλασσικό One σε ασημί χρώμα, και όχι διάφανο όπως στην εικόνα, όπου παρεμπιπτόντως είναι X-Ray. Δυστυχώς θα κυκλοφορήσουν λίγα One Developer Edition. Γιατί HTC;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: